MAŠA ODNELA POBEDU NA EVROPSKOM TAKMIČENJU: Posvetila je pesmu deci iz Ribnikara "PEVALA SAM ZA NJIH"
Foto: Printscreen/ Kurir televizija

NASTUP OSVOJIO EVROPU

MAŠA ODNELA POBEDU NA EVROPSKOM TAKMIČENJU: Posvetila je pesmu deci iz Ribnikara "PEVALA SAM ZA NJIH"

Ova pesma se zove "Nečujna Pesma" jer se radi o jednoj školi u Beogradu koja se zove Ribnikar

Objavljeno:

Nakon raznih nastupa i zemalja u celom svetu, 12-godišnja Maša Milovanović svojom kompozicijom "Nečujna Pesma" i evrovizijskim nastupom donela je pobedu Srbiji na jednom od najvećih dečjih festivala u Evropi.

- Ova pesma se zove "Nečujna Pesma" jer se radi o jednoj školi u Beogradu koja se zove Ribnikar. Ja pevam za njih, zato što se saosećam kao i sa roditeljima te dece. Mnogo mi je bilo teško. Mnogo sam bila tužna. Jednostavno sam samo na teren izbacila emociju i pevala iz svog srca. Autor ove numere bio je Danijel Alibabić i zahvaljujem se njemu za ovako lepu i divnu pesmu. Vežbala sam dosta i pripremila sam se za taj festival jako, jako puno i stvarno sam ponosna što sam dobila priliku da učestvujem na takvom festivalu. Scena je bila ogromna, poput evrovizijske i organizacija im je bila stvarno lepa - rekla je Maša i dodala:

01:56

PESMA POSVEĆENA ANĐELIMA IZ RIBNIKARA OSVOJILA EVROPU! Maša donela pobedu Srbiji na najvećem dečijem festivalu: PEVALA SAM ZA NJIH

- Moji drugari su plakali kada su čuli tu pesmu. Ta pesma je za mene jedna od najboljih. Ja imam četiri svoje pesme i mislim da je to moja najbolja pesma koju sam pevala, ali i najbolja pesma koju sam izvodila - rekla je.

Bonus video:

21:13

POPODNEVNI DNEVNIK 22.05.2024.

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.